Trapliften. In sommige gevallen is het mogelijk om een vergoeding te krijgen van de overheid of de gemeente voor het aanpassen van uw woning om langer zelfstandig thuis te kunnen blijven wonen. Omdat dit proces vaak lang duurt en de kansen per situatie en gemeente erg verschillende zijn raden wij u aan om een gesprek aan te gaan met de traplift leverancier waar u voor kiest. Omdat zij veel ervaring hebben met dit proces kunnen zij u goed adviseren en vertellen wat uw kansen zijn en indien nodig helpen om een dergelijke vergoeding te krijgen. Zo kunt u besparen om de kosten wanneer u een traplift wilt aanschaffen.

Trapliften aanbevolen bedrijven

 

Traplift | thyssenkrupp Home Solutions

Een traplift is een toestel waarmee u in alle comfort de trap op en af kunt, zonder zelf nog trappen te hoeven doen. U neemt plaats in de stoel en met een simpele bedieningsknop gaat u naar boven of naar beneden. En dat kan zowel op een rechte trap als op een trap met bochten, buiten en binnen.

thyssenkrupp Home Solutions is kwaliteit over de hele lijn

Een thyssenkrupp traplift betekent kwaliteit. Van begin tot einde. Onze adviseurs komen graag bij u langs om te bekijken wat mogelijk is. U krijgt van ons een gepersonaliseerd voorstel en bij akkoord wordt uw stoeltjeslift in onze fabriek geassembleerd. Daarna komen onze technici uw traplift snel en proper installeren, waarbij ze ook ruim de tijd nemen om alles rustig aan u uit te leggen. Hebt u nog vragen achteraf? U kunt steeds terecht bij uw adviseur of bij onze helpdesk op het nummer 0800 12 697. Wij zijn elke dag, 24 uur per dag bereikbaar.


 

Smiek trapliften

Smienk Trapliften, levert kwalitatieve, gebruikte trapliften in heel België met 5 jaar garantie icm onderhoud. U heeft al een traplift v.a. € 1.690,-. Vraag onze gratis brochure aan of laat u inspireren door onze videopresentatie.Smienk Trapliften is ’s lands grootste leverancier van tweedehands trapliften. U krijgt een totaalpakket: van opmeting over installatie tot onderhoud. En u mag op beide oren slapen. Want gebruikte trapliften onder­werpen we aan grondige controles. Alleen na een positief rapport komt de lift uw richting uit. En duikt er achteraf toch een mankement op? Dan schiet onze technische ploeg te hulp: dag en nacht.


Ottolift

Kiest u voor Otolift? Dan krijgt u kwaliteit, service (24/7) en betrouwbaarheid. Want Otolift is niet voor niets de marktleider voor trapliften in de Benelux. Dankzij ons uitgebreide aanbod is er altijd een oplossing die past bij uw situatie én bij uw budget. Daarom zit u goed met een Otolift traplift:

  • Compacte installatie, uw trap blijft vrij.
  • Installatie in een halve dag.
  • Huur en tweedehands ook beschikbaar.
  • Nu €750 jubileumkorting op de Modul-Air.

 


Trapliften Strobbe

Traplift gezocht? Dan zit je hier goed! Strobbe Mobility Solutions wil u graag helpen met de keuze voor een traplift. We zijn gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van liftsystemen zoals trapliften. Wanneer uw trap uw mobiliteit in de weg staat, heeft Strobbe Mobility Solutions de meest geschikte, veilige en betrouwbare oplossing in huis. Het maakt niet uit welk type trap u heeft, Strobbe Mobility Solutions geeft het perfecte antwoord aan uw specifieke woon- en leefbehoeften.


Trapliften Comfortlift | het meest uitgebreide gamma in België