Trapliften West Vlaanderen overzicht leveranciers

Handicare Trapliften

Zoekt u een traplift in West-Vlaanderen?

Handicare Trapliften is een van de oudste trapliftfabrikanten van Nederland. Met een historie die 130 jaar teruggaat en het Nationaal Keurmerk Hulpmiddelen op zak heeft u een betrouwbare leverancier. Onze partners in West-Vlaanderen kunnen u adviseren over de beste oplossing in uw situatie.

Vergelijk de kosten van een traplift in West-Vlaanderen

U overweegt het kiezen tussen het huren of kopen van een traplift. En mogelijk het kopen van nieuw of tweedehands. Welke oplossing u ook zoekt, onze partner kan u ondersteunen in de keuze voor de beste traplift in uw situatie.


 

Traplift Strobbe

Traplift gezocht? Dan zit je hier goed! Strobbe Mobility Solutions wil u graag helpen met de keuze voor een traplift. We zijn gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van liftsystemen zoals trapliften. Wanneer uw trap uw mobiliteit in de weg staat, heeft Strobbe Mobility Solutions de meest geschikte, veilige en betrouwbare oplossing in huis. Het maakt niet uit welk type trap u heeft, Strobbe Mobility Solutions geeft het perfecte antwoord aan uw specifieke woon- en leefbehoeften.


Traplift Comfortlift

De trapliften of stoelliften van Comfortlift passen op bijna elke trap. Vreest u geen geschikte traplift te vinden voor uw smalle trap? Comfortlift heeft de grootste diversiteit aan trapliften in België. Onze expert maakt een offerte op maat van uw trap en uw wensen, waardoor u niet teveel betaalt.


 

Wat als … u plots niet meer zo actief kan zijn? 

We wensen u een lang, gezond en actief leven toe, maar als u door omstandigheden plots niet meer zo mobiel bent, dan kan een eenvoudige ingreep in uw eigen woning zorgen dat u nog lang en gelukkig in uw vertrouwde omgeving kan blijven leven.
Een gelijkvloerse verdieping ombouwen tot woonruimte met slaap- en sanitair gedeelte is één mogelijkheid. Een traplift installeren is een andere. We sommen hieronder even de voordelen op.

Wat is een traplift?

Een traplift is een motorisch aangedreven stoel die zich voortbeweegt over een rail die is bevestigd op of langs een trap. Het is een handig instrument voor personen die niet langer op eigen kracht naar boven of naar beneden kunnen of voor mensen die houden van extra comfort en een tikkeltje luxe.
Een traplift zorgt er dan voor dat men niet zelf trap hoeft te lopen en toch veilig boven komt. Dit is niet alleen prettig voor de persoon zelf, maar geeft de omgeving ook een rustgevend gevoel. Tevens behoudt de persoon zijn vrijheid en zelfstandigheid. Het grote voordeel is dat het huis niet verbouwd hoeft te worden en dat men niet hoeft te verhuizen naar een gelijkvloerse woning.

Soorten trapliften

  • plateau trapliften, bedoeld voor rolstoelen
  • stoelliften, een traplift waarbij men zittend over de trap beweegt.
  • kindertrapliften, een traplift met een zitting speciaal geschikt voor kinderen.
  • buitentraplift, ontworpen voor buitengebruik en is weerbestendig.
  • obesitas traplift, bedoeld voor mensen met extreem overgewicht belastbaar tot 300 kg

Om u te helpen een keuze te maken in uw individuele situatie, is het best contacten op te nemen met vakexperten. Zij kunnen u uitleg geven, langskomen voor het bekijken van uw trappenhuis en u de goede oplossing voorstellen.

Past zo’n lift in mijn interieur?

De meeste bedrijven hebben overal aan gedacht, zodat iedereen wel zijn gading vindt in het assortiment. Er zijn vaak voldoende keuzes in kleuren en bekledingen, modellen en vormen. Ook aan uw budget wordt gedacht: een traplift installeren zal nog altijd goedkoper zijn dan verbouwingen aan uw woning. meer via Vlaamse Seniorensite.